4 MEVSİM LAZER EPİLASYON, XLASE LAZER

4 Mevsim Lazer Epilasyon Artık Mümkün!

İstenmeyen tüyler denildiğinde akla ilk gelen yöntem lazer epilasyonlardır. Teknolojinin de gelişmesi ile birlikte lazer epilasyon cihazları artış göstermiştir. Daha iyi ve daha acısız lazer epilasyonun adresi ise hiç şüphesiz Xlase lazerdir. 12 yaşından büyük olan kadın erkek fark etmeksizin herkese uygulanabilen bu teknoloji tamamen acısızdır. Eski tipteki lazer epilasyon cihazlarından farklı olan Xlase Lazer İtalya’da üretilmektedir. Avrupa’nın severek kullandığı bu cihaz klasik lazer epilasyon cihazlarından oldukça farklıdır. Her anlamda gelişmiş olan Xlase Lazer  https://xlaseturkiye.com/ Türkiye’nin en iyisi olarak nitelendirilmektedir.

Uygulamayı yaptıranların tam not verdiği cihaz istenmeyen tüyler ile mücadele edenlerin vazgeçilmezidir. 4 ile 6 seans arasında tüy probleminden tamamen kurtulmayı vadetmektedir. Lazer epilasyonda  yeni bir çığır açan cihazın kendine özgü diğer cihazlarda bulunmayan birçok özelliği mevcuttur. Her cilt tipi için uygulanması mümkündür, hassas cilde sahip olan kişilerin bile rahatlıkla uygulayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Ciltte herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermediği gibi lekeye de neden olmamaktadır.

Xlase Lazer  dendiğinde akla ilk gelen şey seansların kısalığıdır. Seans süresi 25 dakika olarak belirlenmektedir, ortalama olan bu süre tüy problemine göre değişkenlik gösterebilmektedir. 

•Her mevsim uygulanabilmektedir.
•Zamandan tasarruf ederek epilasyon yaptırmak isteyenler için idealdir.
•Avrupa’da en çok satılan ve kullanılan lazer cihazı olma özelliğine sahiptir.
•-10 derecelik buz başlık teknoloji ile üretilmiştir.
•Yanık ve lekelenmene sebebiyet vermemektedir.
•En acısız epilasyon cihazı olarak tanımlanmaktadır.
Nora medikal güvencesine sahip olan lazer epilasyon cihazlarından biridir. 

4 Mevsim Lazer Epilasyon ile İstenmeyen Tüylere Kesin Çözüm

İstenmeyen tüm tüylerden kesin çözüm ile kurtulmak birçok kişiye cazip gelmektedir. Tüm ön yargıları kırabilecek potansiyele sahip olan bu lazer cihazı oldukça acısızdır. Nora medikal firması tarafından profesyonel merkezlere satışı  yapılan cihaz adeta  kadın ve erkeklerin  masaj konforunda epilasyon yaptırmaları için tasarlanmış. Uygulama sırasında acının oldukça düşük olmasına bağlı olarak tercih edilmektedir. Seans sayısı tüy tipine ve yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Geçmişe bakıldığında yaz aylarında yapılamayan lazer epilasyonlar tarihe karışmıştır. Xlase lazer  yaz kış uygulanabilmektedir, 25-45 dakikalık seanslar kesin sonuca ulaşılmasında yeterlidir. Nora medikal Avrupa’da ses getirmeyi başarmış olan cihazlara ulaşım imkanını sunmaktadır. En iyi performansın alınabilmesi için tüm detaylar düşünülerek tasarlanmış olan lazer epilasyon cihazı leke probleminin oluşumuna izin vermemektedir. Kısa süreli seanslar ile tüm tüy probleminden kurtulmak isteyenler için yeni bir dönem başlatan ürün ile kıl problemlerine elveda diyebilirsiniz.

4 MEVSİM LAZER EPİLASYON - XLASE PLUS

Sıkça Sorulan Sorular

Xlase lazer epilasyon uzman kontrolünde 4 Mevsim rahatlıkla uygulanabilmektedir. 

Lazer epilasyonun etkili sonuç vermesi için genellikle 6-8 seans gereklidir. Ancak bu sayı kişinin kıl tipi, cilt tipi ve kıl yoğunluğuna göre değişebilir.

Lazer epilasyon işlemi genellikle hafif bir rahatsızlık hissi yaratabilir ancak acılı bir işlem değildir. Bazı kişilerde uygulama yapılan bölgede hafif bir yanma veya batma hissi olabilir ancak bu his genellikle çok kısa sürede geçer.

Lazer epilasyondan sonra uygulama yapılan bölgede hafif bir kızarıklık ve hassasiyet olabilir. Bu nedenle, işlemden sonra güneşe maruz kalmamak ve sıcak su ile duş almamak önerilir. Ayrıca, uygulama yapılan bölgenin nemlendirilmesi de önemlidir.

4 Mevsim Lazer Epilasyon, vücudun neredeyse her bölgesinde uygulanabilir. En yaygın olarak tercih edilen bölgeler ise yüz, koltuk altı, bikini bölgesi, bacaklar ve sırttır.

Kaç seans gerektiği kişinin cilt tipine, tüy yapısına ve tedavinin yapılacağı bölgeye bağlı olarak değişebilir. Genellikle 4-8 seans arasında bir tedavi planı önerilir.

4 Mevsim Lazer Epilasyon, diğer tüy alma yöntemlerine göre birçok avantaja sahiptir. En önemli avantajlarından biri, uzun vadeli sonuçları garanti etmesidir. Ayrıca, diğer yöntemlerde olduğu gibi cilt tahrişleri ve batık tüyler gibi yan etkileri yoktur.

İçindekiler