Altın İğne Cihazı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Neden Gentlo Altın İğne Plazma Cihazını Tercih Etmelisiniz?

Gentlo altın iğne cihazı, diğer cihazlara göre opsiyonel başlık avantajının yanı sıra izoleli ve izolesiz iğne seçenekleri 0.5mm’den 3.5mm’ye kadar ayarlanabilir iğne derinliği uygulama imkanı sunar. 25’li iğne seçeneği yüz ve boyun bölgelerinde kullanılabilirken 49’lu iğne seçeneği ise vücut bölgelerinde kullanılır. Gentlo Altın İğne cihazı FDA Onayına sahiptir. Üstün Ödüllü tasarımı ile kliniğinize değer katar.

Gelişmiş Plazma Teknolojisi

Diğer cihazlarda olmayan Plazma Başlığı sayesinde rosacea ve eritem problemleri çözülebilmekte, mezoterapi ürünleri uygulanabilmektedir. Ayrıca altın iğne uygulamasında öncesinde ve sonrasında sterilizasyon ve oluşan ödemin azaltılmasında da Plazma başlığı kullanılmaktadır.

Süper İkili: RF ve Plazma Teknolojisi

Mikro İğneli Fraksiyonel Radyofrekans, termal enerji üretmek için radyofrekans dalgaları yayan ultra ince iğneleri kullanır. İğne kanallara radyofrekans yayarak ek hasara neden olur. Süreç, cildin tahriş edilmesini ve onarım tepkisinin uyarılmasını, aynı zamanda vücudun doğal olarak kolajen üretimini stimüle eder. Temel olarak tedavi, cildin üst katmanını 3.5 milimetre derinliğe kadar kanallar oluşturmak için tasarlanmıştır. Cildin kolajen ve elastin üretimini tetiklemek için yüksek yoğunluklu radyofrekans enerjisi mikro iğneler aracılığıyla fraksiyonel bir düzende uygulanır. Yeni kolajen ve elastin’in daha hızlı oluşturulmasına yardımcı olan spesifik besinleri içeren bir serum, hemen ardından uygulanabilir. Bu, daha pürüzsüz, daha sıkı ve daha eşit tonda, kolajen açısından zengin bir cildin oluşmasına yardımcı olur.

Plazma teknolojisi ise Evrendeki maddenin %99’u plazmadan oluşuyor. Plazma, diğer katı, sıvı ve gaz formlarından farklı olarak maddenin dört temel halinden biridir. Plazma teknolojisi çok basit bir fiziksel ilkeye dayanmaktadır. Enerji girişi altında madde hal değiştirir: katı sıvıya dönüşür, sıvı gaza. Gaza daha fazla enerji girişi olduğunda iyonize olur ve maddenin dördüncü hali olan enerji yoğun plazma haline geçer.

Kullanım Kolaylığı

Akıllı menüsü sayesinde RF enerjisinin cilt katmanı altındaki etki süresi ayarlanabilmektedir böylece ağrısız ve acısız bir uygulama imkanı sunmaktadır.

Gentlo altın iğne ile cilt yenilemenin size sağladığı faydalar ve kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir;

  • Ciltte kollajen ve elastin miktar ve kalitesini arttırarak, taze parlak bir görünüm sağlamak
  • Cilt tonu eşitsizliklerini azaltmak
  • Ciltteki sıkılaşma ile yüzünüzde bir toparlanma ve yükselme hissi yaratmak
  • Çene altındaki sarkmaları toparlamak
  • Yüz ve çene hattınızı ortaya çıkarma
  • Aktif akne tedavisi sağlamak
  • Akne izlerinin giderilmesi
  • Genişlemiş gözenekleri küçültmek ve gözeneklerin belirginliğini azaltmak
  • Lekeleri tedavi etmek
  • İnce çizgilenmeleri ve kırışıklıkları açmak
  • Vasküler bozukluklar ve talenjiektazilerin giderilmesi

Kaç çeşit altın iğne vardır?

Piyasada yer bulmuş çeşitli cihazlar bulunsa da, altın iğneli radyofrekans teknolojisinde,  yalnızca birkaç patentli firma, sektörün önünde gelmektedir. Cihazlar arasındaki bu fark cihazların iğne kalitesinden başlayarak radyofrekans enerjisi verme şekline kadar pek çok teknolojik detayla belirlenir. Gentlo altın iğne FDA onaylı olup; sektörü açık ara önde elinde tutan en yüksek teknolojilerden biridir.

İçindekiler