Diode Lazer Cihazı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Diode Lazer Cihazı

Diode Lazer Cihazı satın almadan önce almayı düşündüğünüz cihazın orjinal bir lazer epilasyon cihazımı yoksa uzak doğu taklit bir lazer cihazımı olduğuna dikkat etmeniz gerekir. Özellikle diode lazer denilince artık akla sadece Xlase Lazer Epilasyon teknolojisi geliyor.

Bu teknoloji 2010 yılında Biotec Italia firması tarafından üretildi, patenti alındı ve 2010 yılının sonunda da Xlase Lazer Cihazları olarak dünya pazarında satışa sunuldu. O günden bu güne lazer epilasyon sektöründe Xlase lazer epilasyon cihazı bugün dünya da ve ülkemizde en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemidir.

Günümüzde artık kimse acılı bir lazer epilasyon işlemine girmek istemiyor, yada alexandrite gibi 3-4 seans döken sonra kılları yoğunlaştıran bir teknolojiye girmek istemiyor, cihaz satın alacak yatırımcı hastane, doktor, klinik ve merkezler de sürekli sarf gideri ödemek istemiyor, çünkü rekabet arttı ve fiyatlar bundan 10 yıl öncesi gibi değil maalesef lazer epilasyon da. Bundan dolayı artık epilasyon işlemlerinde diode lazer teknolojisi hemen hemen her klinik de mevcut.

Ayrıca şunu da belirtmek isteriz ki, diode lazer epilasyon cihazı satın alacak yatırımcılara en önemli hatırlatmamız satın alacağı (gerçek teknoloji sahibi cihazlardan bahsediyoruz uzak doğu yada sözde avrupa cihazları bu makalede konu edilmemektedir) lazer cihazının tedavi başlığının garantisidir, bazı firmalar 20 Milyon veya 50 Milyon gibi atım garantileri vermektedir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken en önemli ve gözden kaçan durum ise , bu firmalar bu atış garantilerini 1 yıl veya 2 yıl gibi süreler ile sınırlandırmaktadırlar.

Bir merkezin bu kadar kısa sürede bu atış sayılarına ulaşması mümkün olmadığı için bu satış stratejisi ile müşterileri yanıltmaktadırlar. Şu anda Dünyada süre sınırı olmadan en yüksek atış kapasitesine sahip olan tek lazer epilasyon cihazı XLASE DİODE LAZER’dir. 20 Milyon süresiz başlık atış garantisi ile diğer cihazlardan daha uzun ömürlü ve sarf maliyeti en düşük lazer epilasyon cihazıdır.

https://xlaseturkiye.com