Dövme Silme Cihazı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Neden PICO-HI Dövme Silme Cihazını Tercih Etmelisiniz?

PICOHI, yeni jenerasyon pico lazer gerçek 300 atış süresi sağlayan güvenli bir teknolojidir. Foto termal etki tedavisinin geliştirilmiş versiyonu olan foto mekanik etki tedavisine sahiptir. Foto mekanik etki sayesinde çevre dokuya zarar vermeden boya pigmentini mikroskobik parçalara bölerek vücuttan kolayca atılmasını sağlar. DOE & MLA başlıkları ile uygulama yapılacak bölgeye bağlı olarak çeşitli boyutlarda ve derinliklerde tedavi imkanını size sunar.

1. Gerçek 300 Pikosaniye

10-100 nm dövme mürekkebinin Termal Gevşeme Süresi (TRT) 100ps-10ns’dir. Diğer pikosaniye lazerlere kıyasla, 300 ps daha küçük partiküllerin yok edilmesi için gereken atım süresini karşılar. Daha kısa atım sürelerinde daha yüksek güçte enerjiler, ciltte daha çok mikro baloncuk oluşmasına yol açar.

2. Foto Mekanik Etki Tedavisi

Foto termal etki tedavisinin geliştirilmiş versiyonu olan foto mekanik tedavisiyle hedeflenen bölgede uygulama yapılmasını olanak tanır. Çevre dokuya zarar vermeden boya pigmentini mikroskobik parçalara bölerek vücuttan kolayca atılmasını sağlar.

3. Yüksek Etkinlik

Daha etkili bir cilt gençleştirme uygulaması için DOE & MLA başlıkları ile uygulama yapılacak bölgeye bağlı olarak çeşitli boyutlarda ve derinliklerde tedavi imkanı sunar.

4. FDA Onayı

PICO-HI Dövme Silme Cihazı FDA Onayına Sahiptir.

5. Diğer piko lazerlerden farkları nelerdir?

PICOHI, diğer pico lazerlerden 300 pikosaniye daha kısadır. Lazer ışığının lazerle cilde ışınlanma süresi kısadır. Hasarı en aza indirir, tedavi etkisini artırır ve daha az yan etki ve ağrıya sahiptir.

İçindekiler